rond en rond
images73GFAGYWShiatsu Stoelmassage
Organisaties die de gezondheid van hun werknemers serieus nemen, omarmen initiatieven op het gebied van rust en ontspanning. Stoelshiatsu is een laagdrempelige, effectieve massage, waarbij de ontvanger weer energie oplaadt. De speciale stoel waarop de massage gegeven wordt is gemakkelijk mee te nemen en op elke gewenste plek op te stellen. In uw bedrijf bijvoorbeeld ! Wanneer er voldoende ruimte is kan er ook massage op de mat worden gegeven.

Ontspannen aan het werk
De stoelmassage maakt de spieren los en zorgt ervoor dat de gebieden, die het meeste te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding, zich kunnen herstellen. In een behandeling van een half uur worden rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd. De kleren kunnen daarbij gewoon aan blijven.
Na een stoelmassage voelt uw werknemer zich ontspannen en kan energiek aan het werk. Regelmatige massages stellen uw werknemer beter in staat om naar zijn eigen lichaam te luisteren en stress te voorkomen.

Investeren in gezondheid en welzijn
Met het aanbieden van Shiatsu Stoelmassage op het werk laat u uw actieve betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers zien. Medewerkers ervaren dit als een positieve investering. Dit draagt bij aan een hogere motivatie van uw medewerkers, betere prestaties en een prettige werksfeer.

Shiatsu Stoelmassages binnen uw organisatie
Ik verzorg graag de Shiatsu Stoelmassages binnen uw organisatie. Misschien stelt u prijs op een gratis proefsessie? Maak vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren over de mogelijkheden. Dit kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch na 15.00 uur: 06 16346434.


Kosten en fiscaal voordeel
De kosten bedragen € 70,- per uur, exclusief BTW en reiskosten.

Het laten verzorgen van stoelmassages kan voor u als werkgever ook fiscale voordelen opleveren. De massage kan voor u volledig aftrekbaar zijn.
De fiscus heeft hieraan wel de volgende voorwaarden verbonden:

- U heeft een ARBO-plan, waarin de stoelmassage is opgenomen
- De stoelmassage vindt plaats onder werktijd
- De werknemer betaalt geen eigen bijdrage
- Er is geen sprake van een aanmerkelijke privé besparing van de werknemer

Ziekteverzuim
In januari 2009 is een Europees uitgevoerd onderzoek over ziekteverzuim verschenen (Mercers Pan-European Health & Benefit Report 2008). Aan dit onderzoek werkten 800 ondernemingen in 24 Europese landen mee.

Slechts tweevijfde van de bedrijven kent de oorzaak van het verzuim. Uit de informatie die bedrijven wél hebben, blijkt klachten aan het bewegingsapparaat verreweg de belangrijkste oorzaak te zijn van langdurig verzuim(80%). Ook stress, geestelijke gezondheidsklachten (52%) en kanker (20%) worden veel genoemd.

Stress op de werkvloer
In Nederland noemt meer dan 70% van de respondenten in Nederland stress als belangrijkste oorzaak van arbeidsongeschiktheid. Stress hoeft op zich geen probleem te zijn, als we ons maar regelmatig ontspannen om te herstellen.


Wat kan ik bieden:

Een korte doeltreffende stoelshiatsu behandeling, voorafgegaan door een kort vraaggesprek. Bij de behandeling kan ik een stukje coaching meegeven als hier behoefte aan is en als extra ondersteuning oefeningen of opdrachten. Doordat het lichaam gestimuleerd wordt door gerichte aanraking, zijn de mensen energieker en ontspannen. Verder kan het goed preventief werken, vooral door een regelmatige behandeling.

Wat houdt een behandeling in?
"Voor de behandeling maak ik gebruik van een speciale massagestoel die ik op allerlei manieren kan instellen, zodat iedereen zich kan ontspannen. De korte intake is nodig om een algemeen beeld te krijgen en voor het uitsluiten van contra-indicaties. De stoelshiatsu behandelt alleen de achterkant van het lichaam, de wervelkolom, hoofd, nek, schouders, armen en voeten.

 

Adres