rond en rond

handenkleinOntspannen op uw eigen locatie

Bent u zelf niet in de gelegenheid om naar Achtmaal te reizen, dan kan ik bij u op locatie komen en stoelmassage geven.

Een andere mogelijkheid is op een trainingslocatie shiatsu aan te bieden. Geeft u zelf workshops, dan is dit een mooie aanvulling tijdens een meerdaagse training. Bij voldoende ruimte kan dit ook op een futon.

Een stoelmassage maakt de spieren los en zorgt ervoor dat de gebieden, die het meeste te lijden hebben onder stress of een verkeerde houding, zich kunnen herstellen. In een behandeling van een uur worden rug, nek, schouders, armen, handen en eventueel voeten gemasseerd. De kleren kunnen daarbij gewoon aan blijven.

Druktoepassing op de punten op het lichaam stimuleert niet alleen de huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert eveneens het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam.

Een shiatsubehandeling ondergaan is een intense, ontspannende en leerzame ervaring. Shiatsu maakt de samenhang tussen de lichamelijke klachten en de psyche voelbaar en duidelijk. Het werkt niet alleen op het moment van de behandeling zelf maar ook daarna en stimuleert een mens om zelf verantwoordelijkheid voor eigen gezondheid te dragen. Door te leren wat we voelen en om signalen (tijdig) te herkennen, ook met diepere pijnlijke of emotionele problemen.

Shiatsu is altijd prettig om te ondergaan. U hoeft geen specifieke klachten te hebben. Het versterkt uw basisconditie, vitaliseert,
ontspant, kalmeert en verbetert het lichaamsbewustzijn.

De kosten bedragen € 90,-per uur, inclusief BTW en reiskosten tot 25 km reisafstand vanaf Achtmaal/Wernhout.

Stuur een mailtje voor het maken van een afspraak, of ga naar de afspraakplanner op deze site: afspraak maken


 

Adres