rond en rond
visitekaartjekleinAfspraak maken
Een afspraak maken gaat het meest eenvoudig via een mailbericht. Geef zo uw voorkeur of wensen door. Dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie terug.  Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u vrijblijvend informatie wilt inwinnen kunt een mail sturen of bellen op telefoonnummer 06-16346434. Ik ben dagelijks bereikbaar ná 15.00 uur.
Het kan zijn dat ik uw telefoontje niet direct kan beantwoorden. Spreekt u gerust in, dan bel ik u zo snel als mogelijk is terug. 
De behandeling en kosten
Een behandeling duurt ca. 1 uur. De eerste keer iets langer om de intake op een juiste manier te laten verlopen.

Een behandeling van een uur kost voor alle behandelingen € 70,-.
De genoemde prijs is inclusief BTW. 
De betaling kan contant of via Tikkie.

Bent u aanvullend verzekerd voor medische shiatsu? Dan kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar en zal deze (deels) vergoed worden. Ik ben aangesloten bij de beroepvereniging VNT (16.024)  en geregistreerd bij NIBIG, RBCZ (171190R) en geschillencommissie SCAG.

Tijdens en voor de behandeling
Draag gemakkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld een t-shirt en/of trui en een jogging broek. Probeer een half uur van tevoren niet meer te eten. Mocht het echt nodig zijn, eet dan iets licht verteerbaars. Het is niet prettig om met een volle maag op de mat of op de tafel te liggen. Gebruik voor de behandeling geen alcohol. Heeft u koorts of een besmettelijke ziekte, wacht dan met het maken van een afspraak tot u hersteld bent!

Verhinderd voor een afspraak
Wanneer u verhinderd bent voor een gemaakte afspraak wordt u verzocht dit uiterlijk 24 uur(1 werkdag) van tevoren te laten weten, anders wordt de afspraak in rekening gebracht. Dit geldt niet voor de cliënten die een afspraak hebben voor massage bij kanker.


Klachten
Wanneer u niet tevreden bent over de behandeling of een andere klacht heeft, is het plezierig dat u dit rechtstreeks met mij bespreekt. Dan kunnen we samen een oplossing vinden om uw onvrede weg te nemen.


Verwijsbrief nodig?
Shiatsu is geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar dient als aanvulling. Een verwijsbrief is niet noodzakelijk. Toch worden bij (pijn) klachten de bevindingen van de huisarts/specialist meegenomen. Bij twijfel vindt er geen behandeling plaats, maar verwijs ik u terug naar de huisarts of specialist.

Privacy_statement.pdf

Melden van een klacht:
Het is prettig wanneer u niet tevreden bent over een behandeling om dit eerst samen bespreken. Mocht dit niet tot tevredenheid stemmen, dan is het mogelijk een klacht in te dienen.
Klachtenregeling-Zorgaanbieder.pdf

 

Adres