rond en rond
Naast mijn werk als financieel manager begon ik in 2005 hobbymatig aan een beroepsopleiding voor Natuurvoedingsconsulente. Koken was altijd al mijn lust en mijn leven maar door gezondheidsproblemen moest toch een nieuwe manier vinden om weer net zo gevarieerd eten als daarvoor. Dit is prima gelukt. Met daarbij als voordeel dat ook de gezondheidsklachten verdwenen.

Enkele keren per week plaats ik op facebook een nieuw recept om voor mijzelf de uitdaging te hebben om zo gevarieerd mogelijk te eten. Na de facebookpagina heb ik de website www.zinvollevoeding.nl gemaakt. Hier vind je heel veel informatie over voeding en nog meer recepten.  Toch ontbrak er nog een stukje aan het geheel. Ondanks het goede eten voelde ik mij nog net niet helemaal in balans. Steeds maar zoekend in de verkeerde richting. Het is natuurlijk niet mogelijk om een probleem alleen maar met voeding op te lossen. Na de opleidingen Reiki I, II en III werd mij wel duidelijk waar ik aan kon gaan werken: leren te ontspannen.

Een hele uitdaging voor iemand die iedere minuut van de dag bezig is.

Maar stukje bij beetje is dat gelukt. Tijdens de opleiding voor shiatsutherapeute merkte ik dat niet alleen het ontvangen van een behandeling heel prettig is, maar dat ook het geven van shiatsu mij zelf in balans brengt. Shiatsu heeft mij de ervaring gegeven dat je niet altijd hard hoeft te ploeteren om jezelf te vinden. Een behandeling van een uur geeft zoveel inzicht en ontspanning.

Gun jezelf deze ervaring en kom eens langs om kennis te maken.

Corinne Maaten

Corinne 1 vierkant zw
Opleidingen:
Shiatsu therapeute, Qing Bai
Chi Nei Tsang I, II, III, V, Qing Bai
VLOW Borstfweefseltherapie, Lifestrream
Westerse medische basiskennis, Total Health
Massage bij Kanker, Instituut voor Massage bij Kanker

 

Adres